Monday, May 31, 2010

Tempahan dari Kak Azlina, Kedah




Touch-up utk Ana, KL


Alhamdulillah.. dah siap touch-up utk ana... ambil masa 1 week juga utk siapkan semua brg2 ni.. hopefully ana suka dan puas hati.. terima kasih ana...







Tuesday, May 25, 2010

Tempahan dari Asiah, KL




Alhamdulillah dpt siapkan tempahan dari pelanggan2.. maaf cos agak lewat juga nak siapkan semua tempahan.. now dah ada kelapangan sikit cos anak dah keluar wad..

Tempahan dari Roszalina, KL


Thursday, May 13, 2010

Cupcake - Tempahan dari kawan my sis...


Decoupage - Tin Biskut



Frame Ribbon - FOR SALE

PURPLE (SOLD TO ANA)

BLUE

GREEN (SOLD TO KAK LEEN & ASIAH)

PINK (SOLD TO IZAN & ZURES) - MASIH ADA 1 SET LAGI

RM25/sets

Thursday, May 6, 2010

GA dari IRA (PINK VINTAGE)

First time joint FA dari IRA (http://pinkcraftheaven.blogspot.com)

1. perlu letak comment dlm entry INI SAHAJA..
- dah complete dah...

2. WAJIB jadi follower sy.
- lama dah jadi follower..

3. perlu buat satu ENTRY pasal GA ni..
- a) mcmna dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni- haha mcm mana dpt tau ye? sudah semesti dari blog rakan2.. tapi dah lupa la link dari siapa.. apa2 pun 1st time singgah kat blog ira, dah jatuh cinta pandang pertama.. cantik sgt hasil kerja tangan ira.. sampai terus pergi berguru dgn ira.. tq sifu..

- b) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni? pjg @ pendek doesn't matter
Pendapat? memang tak terucap.. blog ni buat hidup saya lebih,lebih dan lebih pink..
sehari tak singgah, tak senang duduk he he... pagi2 masuk ofis the 1st thing mesti jenguk blog ira.. menanti posting2 yg terbaru...


- c) kekerapan anda melawat blog Pink Vintage
Setiap hari.. sehari berapa kali?? uitt byk kali tau.. betui tak tipu..

- d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???
Alhamdulillah..rasa bertuah sangat2 dapat GA dari sifu.. kalau menang ira tak payah pos terus gi ambil kat umah ira...

Ira.. dah complete dah.. harap tak reject la yer he he...

Monday, May 3, 2010

Tempahan dari Hasni, SP


Award dari Shima


Terima kasih shima...

Award dari Ira


1. COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY AWARD.

2. BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI:-
Award ni diterima dari sifu saya ira http://pinkcraftheaven.blogspot.com/.. baru hari ni berkesempatan nak ambil he he...

3. TAJUK POS U ALL MESTI ADA 5 TAU.. KENA JAWAB 10 SOALAN - DAN SETIAP 1 DENGAN 5 JAWAPAN.. uittt banyaknya soalan nak kena jawap...

4. FIVE NAMES THAT PEOPLE CALL YOU:-
Jija
Liza
Liza Zaid (kawan2 sekolah.. sbb ramai sangat nama liza :))
Ummi (anak2 dan jugak anak2 sedara...
Kak Ja

5. FIVE IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:-
My Hubby's Birthday - 17/3
My Birthday - 8/7
Kak Hin - 9/1
Tini - 17/11
Yun - 27/4
Fasyin - 17/11

6. FIVE THINGS YOU HAVE DONE YESTERDAY:-
Iron baju anak2
Uruskan anak2 balik keasrama
Siapkan tempahan
Keluar gi shopping comlplex
Buka blog

7. FIVE WAYS TO BE HAPPY...
Decoupage/folkArt
Baca Novel :)
Bercuti dgn family..
Berkenalan dgn kawan2 yg mempunyai minat yg sama..

8. FIVE FAVOURITES MOVIES:-
Avatar
Maaf yer ada satu je movie.. Iron man 2 baru nak gi tgk mlm ni he he..

9. FIVE FAVOURITES HOBBIES:
FolkAart
Decoupage
Window shopping
Berinternet
Menghias rumah


10. FIVE FAVOURITES PEOPLE:
My hubby
Anak-anak
Adik Beradik
Kawan2 rapat
Kawan2 blogger

11. FIVE FAVOURITE PLACES FOR VACATION:
Kalau ada rezeki nak ke Umrah dulu...
London
Australia
New Zealand
Italy

12. FIVE REASONS YOU ANSWER THE SURVEY:-
Berterima kasih kepada ira yg sudi memberi award ni...
Meramaikan kenalan..
Bertukar idea..
Dpt link blog ke blog2 yg seterusnya..
Mengeratkan lagi persahabatan..


13. FIVE PERSON TO TAG...
Kak Azi - http://azi-at-home.blogspot.com/
Na - http://blog.raznacreation.com/
Marsya - http://englishdecomaniac.blogspot.com/
Kak Sali - http://salicottage.blogspot.com/
Kak Yana - http://alwaysbzdads.blogspot.com/


Fuhhhh... tamat dah...

Related Posts with Thumbnails