Tuesday, June 29, 2010

Tempahan dari Kak Na, KL (Spoon Box & Bread Box)


Tempahan dari my cousin kak Na.. spoon box & bread box...

Sunday, June 27, 2010

Kelly's Life: Give Away - Just For Fun


Kelly's Life: Give Away - Just For Fun

jom ramai2 join GA dari Kelly @ Kelly's Life..

ni lah hadiah2 GA yang akan dimenangi.. menarikan..

untuk mengetahui GA dengan lebih lanjut..
sila klik {di sini}..

Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC

Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )



Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )

Syarat - syarat nya : )

Tarikh give away ni bermula dari 3 Julai hingga 31 Julai 2010
tak pe kan kalau tak tunggu 3 Julai he he... bukan ape, takut terlupa

Terbuka kepada follower blog Kelly's Life yang kat Malaysia saja
DAH FOLLOW

Iklankan / buat N3 mengenai Give Away ni kat blog masing2
DAH COMPLETE

Jangan lupa linkkan Kelly's Life dalam blog ya
DAH LINK

Dan tinggalkan komen dalam N3 ni...komen kat Cbox tak diambil kira
DAH KOMEN

Nama, no h/p dan alamat untuk dihubungi sekiranya berjaya dalam Give Away ini
Kalau menang saya akan email ctc no..hehe

Hadiah misteri buat referral yang paling banyak disebut oleh pemberi komen

Hadiah misteri untuk peserta pertama yang meninggalkan komen di N3 ini
hu hu dah terlambat

Penghantaran hadiah akan dilakukan dalam pertengahan bulan Ogos, Insyaallah


JOM RAMAI2 KITA JOIN!!!!..


Tuesday, June 8, 2010

Tempahan dari Brahim, BM

Single Switch Board... lupa nak ambil gambar yg dah di touch-up di sekeliling switch board tu..
S
Related Posts with Thumbnails