Friday, July 23, 2010

GA ~ ayulittlecottage ~



Salam utk semua rakan2 blogger.. jom ramai2 join GA dari
http://ayulittlecottage.blogspot.com/
nak join GA mesti ade syarat, syarat2nye .....

~ LINK kan http://ayulittlecottage.blogspot.com/ di blog anda...
dah d Linkkan

~ Pastu..TAG kengkawan untuk join GA ini...the more..the merrier!!
done

1) Hiefazatie - http://tiefazatie.blogspot.com
2) Ija – http://mylovelycraft2u.blogspot.com
3) Mamazarfan – http://suzie284.blogspot.com
4) Izan Ishak – http://diariummi.blogspot.com
5) Syuzana – http://syu-zana.blogspot.com
6) Cicakgirls – http://cicakgirls.blogspot.com
7) Irmawaty – http://iriscottage.blogspot.com
8) Shida – http://mylittlegiftshops.blogspot.com
9) Shidasyakirin – http://shidasyakirin.blogspot.com
10) Endless lurve – http://luvofmine.blogspot.com
11) Nigina – http://adamnigina.blogspot.com
12) Pricess – http://puteriazanideco.blogspot.com
13) Kayyah – http://misszek.blogspot.com
14) Mawaddah – http://mwdah.blogspot.com
15) Ina Hassan – http://inahasan.blogspot.com
16) Lolipop – http://oneiezzz.blogspot.com
17) Ieyza – http://ieyza83.blogspot.com


kalau ikutkan hati nak list kan semua.. tapi apa2 pun jom ramai2 join GA ayu..

~ Pastu..Jawab soalan nih dalam comment anda :~
Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)
dah jawab

Tuesday, July 13, 2010

Tempahan dari Kak Na, KL (Picnic Basket)


Tempahan dari Mashita, JB (Signage & Bread Box)


Atas permintaan Puan Mashita.. nak belang2 pink so saya dah tukarkan tapi terlupa nak ambil gambar...

Thursday, July 8, 2010

GA

Terima kasih byk2 kepada rakan2 yg sudi join GA saya ni... kenapa saya adakan GA ni yer?.. cos hari ni hari yg paling special utk saya.. MY BIRHTDAY he he sebab tu la pilih 8 JULY 2010.. Alhamdulillah kerana dikurniakan ALLAH kesihatan yg baik sehingga hari ini..

Terima kasih sekali lagi utk semua rakan2 blogger dan juga rakan2 yg sudi berurus niaga dgn saya....

Tuesday, July 6, 2010

GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE





GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE


Tarikh give away ni bermula dari 8 Julai hingga 31 Julai 2010

Salam utk semua kawan2.. for the 1st time having a GIVEAWAY,
sempena apa yer… may be bulan ni bulan yg teristimewa kot he he…


syarat2nya sangat simple dan OPEN TO EVERYONE YG BACA BLOG SAYA dan tidak lupa juga utk semua pelanggan2 saya.. terima kasih kerana sudi berurus niaga dgn saya…
just follow the simple steps as below:


1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers… wajib jadi follower saya tau
2. Link blog http://jija-craft.blogspot.com di blog anda.
3. Tag rakan2 anda dlm post tersebut utk join sekali giveaway ini.. ramai pun tak pe hehe..

4. Last sekali tinggalkan "comment" dalam entry ni dan juga link anda… senang sikit nak keep
track...

5. Hadiah utk GA ni:
Pertama – Bread Box
Kedua – Spoon Box
Ketiga – Cutlery Holder

UTK PEMENANG PERTAMA, BOLEH PILIH DESIGN YG DISUKAI...

Thursday, July 1, 2010

TAG dari IRA

1.aDaKaH aNdA hApPy SeKaRaNg?
Alhamdulillah.. sehingga hari ni happy...

2.kEnApA aNdA rAsA hApPy?
Kenapa happy.. cos tak de benda2 yg buat tak happy he he

3.aPaKaH yAnG bOlEh MeMbUaTkAn AnDa HaPpY?
apa yg di harapkan menjadi.. terutama pasal deco mendeco :)

4.pErNaH aNdA mEnErImA tAg?
tentu sekali pernah..

5.nYaTaKaN wArNa YaNg AnDa SuKa?
semestinya pink, blue & green

6. bErItAhU 9 oRaNg YaNg AnDa TaG..
- Shimanis
- kak azi
- Jun
- Ayu Cottage

- kak Sali
- Wanie
- Affeen
- Maslina
- Razna



Related Posts with Thumbnails