Thursday, July 8, 2010

GA

Terima kasih byk2 kepada rakan2 yg sudi join GA saya ni... kenapa saya adakan GA ni yer?.. cos hari ni hari yg paling special utk saya.. MY BIRHTDAY he he sebab tu la pilih 8 JULY 2010.. Alhamdulillah kerana dikurniakan ALLAH kesihatan yg baik sehingga hari ini..

Terima kasih sekali lagi utk semua rakan2 blogger dan juga rakan2 yg sudi berurus niaga dgn saya....

6 comments:

mama zharfan said...

happpy birthday!!! thanks for the GA :)

nigina said...

happy besday moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur

zaza said...

salam kak jija..

Birthday akak rupanya..okeylah, SELAMAT HARI JADI YANG KE..hehe.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI OLEH ALLAH S.W.T..AMIN...


ikhlas,
zaza

Almya said...

Salam kak jija,

Selamat hari lahir ya...moga dipermudahkan segala urusan dunia & akhirat...Amin!

tiefazatie said...

hepi besday sis..
may allah bless u and ur family always...
all da best..=)

aina said...

Salam kak..
Aina nak wish akak hepy bithday..
Semoga panjang umur..
Dimurahkan rezeki..
Diberkati olehnyer..
Dirahmati olehnyer sentiase..
Nak jugak join GA nih...Mane tau rezeki aina kan kak..
Salam dri selatan..Aina ( http://purplecrazz.blogspot.com )

Related Posts with Thumbnails